Skip to main content

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige start-ups slagen terwijl anderen ten onder gaan? In dit artikel delen we enkele methodes die je start-up een boost kunnen geven en je dichter bij je succes brengen. Het beste gedeelte? We laten je zien hoe het combineren van brand archetypes, jouw Golden Goalen Behavorial Design de sleutel kan zijn om te ontdekken wat mensen drijft. Lees verder en onthul de kracht van het onbekende!

Val op met één merkarchetype
Om jouw start-up slim op te laten vallen, kijk je naar de markt en hoe jouw merk op een verrassende manier kan opvallen om verbinding met je doelgroep te krijgen. Samen met Propello zie je in een vogelvlucht hoe verschillende archetypes jouw merk vanuit een ander invalshoek uniek belicht. Op die manier vertel je een compleet ander verhaal dan je concurrentie en blijft je trouw aan je merk.

Ga voor jouw Gouden Doel
Elke start-up heeft een Gouden Doel nodig – een hoger doel dat verder gaat dan usp’s en winst. Dit gaat over wat bedrijf drijft en motiveert, en helpt om zowel je team als je klanten te inspireren. Denk aan zaken als sociale impact, duurzaamheid of het oplossen van een menselijk probleem. Zoek naar wat jou en je team echt drijft en maak het de kern van je start-up.

Omarm gedragsontwerp
Gedragsontwerp is een krachtig hulpmiddel om te begrijpen wat mensen drijft en hoe je hun gedrag kunt beïnvloeden. Door inzichten uit de gedragswetenschappen toe te passen op je branding, marketing en productontwikkeling, maak je een diepere connectie met je doelgroep en zet je mensen aan tot actie. Samen met Propello merk je hoe je met gedragsontwerp  jouw start-up naar nieuwe hoogten schiet.

En nu, het geheime ingrediënt: Propello

Je vraagt je misschien af hoe je al deze onconventionele methoden in de praktijk kunt brengen. Maak kennis met Propello, het brandingbureau dat gespecialiseerd is in het creëren van onderscheidende merken voor start-ups.

Ons team van experts werkt nauw samen met jou om je start-up te transformeren en te zorgen voor een blijvende impact. We bieden een reeks diensten, waaronder taglines, pay-offs, shortcopy, landingspagina’s en algehele branding. Bij Propello geloven we in het ontgrendelen van het potentieel van start-ups door het combineren van onconventionele methoden met onze unieke expertise.

Met Propello aan je zijde, ben je klaar om je start-up succesvol te laten groeien en je bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen. Wij zorgen ervoor dat je merk opvalt, inspireert en mensen aantrekt die geloven in jouw visie en doel.

Dus, waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met Propello en ontdek hoe onze onconventionele benadering van branding jouw start-up kan helpen om sneller dan ooit te groeien. Laat ons je gids zijn op weg naar succes en maak van jouw start-up een merk om nooit te vergeten.