Skip to main content

Change in motion

Propello houdt niet van een wereld die stilstaat. Wij brengen liever iets in beweging. Daarom zijn wij altijd op zoek naar hoe iets beter kan.

Onze droom

Propello helpt startups die de wereld willen veranderen. Want veel kan slimmer, duurzamer of bijvoorbeeld leuker. Het klinkt misschien onhaalbaar en groots. Maar merken kunnen meer veranderen dan we soms denken. Wie had bijvoorbeeld ooit gedacht dat een verhuurbedrijfje van video's met de naam Netflix geliefder zou worden dan onze bioscopen?

Feit is dat we in een ongelooflijk spannende tijd zitten waar de wereld om vernieuwing vraagt. En met de juiste communicatie en start kunnen startups die impact maken. Wij heten daarom Propello. Brands on the go!

Wie wij zijn

Propello is een efficiƫnte one-stop shop opgericht door brand creative Jona Rotting. Klein als het kan, groot als het moet. We hebben een scala aan piloten die we vliegensvlug kunnen betrekken wanneer het nodig is. Samen bepalen we altijd welke reis het beste is voor je merk.

Verander de wereld met je startup

Propello helpt startups die de wereld willen veranderen. Want veel kan anders, slimmer of bijvoorbeeld duurzamer. Dat klinkt misschien soms onhaalbaar en groots. Maar disruptive merken bereiken soms veel meer dan we kunnen voorstellen. Wie had bijvoorbeeld ooit gedacht dat een verhuurbedrijfje van video’s met de naam Netflix geliefder zou worden dan onze bioscopen?

Propello is een one-stop shop opgericht door brand creative Jona Rotting. Klein als het kan, groot als het moet. We hebben een scala aan piloten die we vliegensvlug kunnen betrekken wanneer het nodig is. Samen bepalen we altijd welke reis het beste is voor je merk.